Activiteiten

16
Januari

CarrièreCie: Kroegcollege Sogeti

Dit kroegcollege zal geleid worden door het bedrijf Sogeti, een grote speler op IT gebied en zeker interessant voor ons als IKers. Sogeti is een zusterbedrijf van het ICT-consultancybedrijf Capgemini en werkt aan oplossingen voor bedrijven als het gaat om dingen als cyber security, cloud services en nog veel meer. Uiteraard hoor je hier ongetwijfeld meer over tijdens het kroegcollege. Naast het educatieve aspect is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid in het café en kan je even een drankje doen met je medestudenten. Deze activiteit zal plaatsvinden op 16 januari in Café Buckshot en begint om 20:30.

08
Januari

Januariborrel

De vakantie zit er weer op, de tentamens komen eraan en de stress slaat weer toe. Hier is natuurlijk maar één oplossing voor, de maandelijkse ASCI-borrel! Kom dus 8 januari naar the Dogs Bollocks om het nieuwe jaar gezellig met al je ASCI vrienden in te luiden!

18
December

Beerpongtoernooi

Beste ballen- en bierliefhebbers, Het ASCI Beerpong Toernooi komt er weer aan! Gooi jij iedereen onder de tafel? Bewijs jezelf dit jaar als de beste beerponger van ASCI en schrijf je nu in! Inschrijven kan alleen, of als team via de volgende link: https://goo.gl/forms/V5GWWYaIcrptDLdO2 Als je je alleen aangemeld hebt, word je door de CompetiCie aan een partner gekoppeld. Het toernooi vindt plaats op maandag 18 december, in Het Pakhuis, Peperstraat 8-2. Aanvang is om 20:30. Dit spektakel wil je niet missen! Let op! Na aanmelding ga je akkoord dat je €5,- verschuldigd bent aan studievereniging ASCI.

13
December

Mix-Drink Après Ski

De winter staat weer voor de deur en de dagen worden al met al kouder. Maar niet getreurd, want IK & Meander & TW!ST & ASCI willen jullie niet in elementen van het koude weer laten staan. Daarom is er een gezellige Après Ski borrel georganiseerd waar iedereen lekkere versnaperingen tot zich kan nemen en even deze kou van zich af kan zetten. Van de heerlijke foute Après Ski hitjes kan genoten worden onder het genot van een flesje Flügel. Dus pakt allen een wollen trui uit de kledingkast en kom op 13 december richting ‘t Golden Fust te Groningen voor een warme en gezellige borrel.

04
December

Decemberborrel

De laatste maandelijkse borrel van 2017 komt er al weer aan. Haal de kersttrui dus maar uit de kast en wees erbij!