Activiteiten

22
Oktober

Javaanse Workshop

Heb je altijd al eens een Minecraft mod willen maken? Of twijfel je nog steeds over wat die programmeertaal met het koffiemok-logo jou nu precies te bieden heeft? Met veel tromgeroffel willen wij daarom onze Javaanse workshop aankondigen! Op de mooie middag van 22 oktober zal een Java programmeur van Sogeti een kleinschalige, interactieve introductie in Java geven. Java is een erg nuttige taal om te leren door de hoge populariteit in het bedrijfsleven en wetenschappelijk onderzoek. Ook is dit een mooie kans om meer te weten te komen over Sogeti, een bedrijf dat zich specialiseert in software testing, cloud en security, en een kantoor hier in Groningen heeft. De workshop vindt plaats in het Harmoniegebouw 1315.0048 op 22 oktober, van 14:00 tot 17:00. Wil jij meedoen en kan je een laptop meenemen? Schrijf je dan nu in! tinyurl.com/ydatmqk3 Er is plaats voor 20 personen, dus wees er snel bij!

01
Oktober

Oktoberborrel

Het begin van de herfst is natuurlijk een perfecte gelegenheid om knus bij elkaar te kruipen en bij te kletsen over de eerste maand colleges. Komt het nou mooi uit dat op de eerste dag van oktober het al weer tijd is voor de tweede borrel van het studiejaar! Komt allen langs voor een gezellige avond bij The Dog’s Bollocks!

04
September

ASCI Beroependag 2018

Het nieuwe collegejaar staat alweer voor de deur en daarbij staat er ook alweer een prachtige en grote carrière activiteit voor jullie klaar. Dit jaar zal er opnieuw een ASCI beroependag plaatsvinden op dinsdag 4 september! Op deze dag hebben wij vier ontzettend interessante (oud) ASCI-leden uitgenodigd om te vertellen over hun loopbaan en carrières. Op deze manier willen wij jullie en de nieuwe eerstejaars informatiekunde studenten een mooi beeld geven van hoe een loopbaan van een informatiekundige eruit kan zien. Daarna bieden wij jullie allen een lekkere gratis lunch aan zodat er tussendoor ook even gesmikkelt kan worden. Vervolgens gaan we door met een presentatie/lezing van Joust. Joust is een bedrijf dat jou kan helpen aan een baan, stageplek of zelfs een bijbaan. Indien je bijna af gaat studeren en je wilt graag direct een baan als je klaar bent, dan ben je bij Joust aan het goede adres. Zij gaan, terwijl jij nog studeert, voor jou op zoek naar bedrijven die bij jou passen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over waar je zou kunnen werken als je klaar bent met studeren omdat Joust de plekken al voor jou heeft klaar liggen.

29
Mei

RDW ICT Hackathon

RDW ICT Hackathon! Op Dinsdag 29 mei zijn jullie vanaf 13.00 uur van harte welkom om samen met ons te werken aan een aantal leuke opdrachten. Je kunt denken aan onderwerpen als: - AI - Big Data - Virtuele Containers en - Internet of things. Natuurlijk zullen al deze onderwerpen gelinkt worden aan de (Rijks) Dienst Wegverkeer en voertuigen! Tijdens de Hackathon zullen we jullie niet laten verhongeren, zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat er pizza’s komen! Rond 19.00 uur ronden we af en maken we de winnaars bekend!

22
Mei

Kroegcollege Axians

Het kroegcollege van Axians Groningen! Deze IT gigant laat ons zien hoe zij werken in heel de wereld en hoe carrièremogelijkheden bij Axians een erg mooie toekomst kunnen bieden! Dit kroegcollege zal vooral de focus op hun aankomende Young Professional programma hebben waarbij ze stage en werkplekken willen vullen! Kortom, wil je je carrièrekansen vergroten, een stage binnenkoppen of gewoon gezellig een gratis biertje doen, komt allen! Meld je aan via dit formulier: https://goo.gl/forms/APzFoQLAsaRew8rs2