Storm Digital


Bedrijfsprofiel Storm Digital

Storm Digital logo

Storm Digital is een growth marketing agency gevestigd in Amsterdam en Groningen. Werkzaam met 90 talenten vanuit alle digital marketing disciplines, zorgen wij voor een gedegen en explosieve groei voor mooie merken met grote ambities. We werken voor klanten als: ABN AMRO, KLM, VW, Rituals en Uber.

DATA, TECHNOLOGIE EN MARKETING

Marketeers zijn erop gericht hun publiek te interesseren voor hun product en/of dienst. De manier om dit te doen is echter aanzienlijk aan het veranderen. Marketing is digital first geworden. Data & technologie spelen tegenwoordig een cruciale rol in het effectief aansturen van de marketing kanalen van onze kanalen en het slimmer bereiken van de juiste doelgroep. Het stelt ons in staat om de boodschap tegen minder kosten, meer gepersonaliseerd te kunnen aanbieden. Oftewel, de juiste boodschap, aan de juiste persoon op het juiste moment.

ONS TECH TEAM

Bij Storm hebben we een eigen inhouse Tech team (20 man) bestaande uit developers, technical data specialisten en data scientists die dagelijks werken aan uitdagende vraagstukken voor onze klanten. Ons Development team werkt voornamelijk aan onze eigen tooling-producten die processen automatiseren en slimmer maken. De specialisten in het Technical Data team zorgen ervoor dat de juiste data wordt verzameld, gevisualiseerd en gemanaged (door o.a. het gebruik van DMP’s). Onze Data scientist creëren waardevolle inzichten waarop belangrijke beslissingen worden gebaseerd, door gebruik te maken van algoritmes, machine learning en predictive targeting. Er wordt veel samengewerkt vanuit verschillende specialismen, waardoor je niet alleen in de diepte ervaring opdoet, maar ook je kennis verbreed.

WAT BIEDEN WE?

Een informele werksfeer, waar je samen met andere talentvolle specialisten werkt aan complexe vraagstukken op topniveau en waar jouw eigen ontwikkeling een centrale rol speelt. We bieden regelmatig uitdagende stages en bijbanen tijdens de studie, maar ook Traineeships voor na het afstuderen gericht op het doorontwikkelen van hard skills en soft skills die je helpen om als young professional aan de slag te gaan.

VOOR WIE?

Je past het beste bij Storm als data & technologie jouw bovengemiddelde interesse heeft en marketing geen vakgebied is wat je afschrikt (no worries - je hoeft hier geen ervaring in te hebben). Daarnaast heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als specialist in een van de bovengenoemde subteams binnen het Tech team en ga je graag aan de slag voor grote merken. Natuurlijk ben je bekend met Javascript, SQL, HTML en/of CSS.
Onze partners

  • Axians
  • Belsimpel
  • Bigshopper
  • Dataprovider
  • Klippa
  • RDW
  • Storm Digital
  • Topicus
  • Spindle