Berichten

JADS EVENT Master Data Science-Entrepreneurship

Geplaatst op: 2018-03-29

Are you the next generation Data Scientist? And do you want to know what it is like to be a entrepreneurial data scientist in the field? Register now for the Data Science and Entrepreneurship event on April 17th! Get to know everything there is to know about our new master's and pre-master’s program Data Science & Entrepreneurship and get inspired by experienced data scientist and entrepreneurs. They will take you behind the scenes and share their experiences. Curious? Check out ...

Lees meer

Schrijf je in voor de liftwedstrijd!

Geplaatst op: 2018-01-10

18 t/m 20 mei is het weer zover! De jaarlijkse ASCI liftwedstrijd! Het thema van dit jaar is Monopoly, het rijkste duo aan het einde van het weekend gaat er vandoor met een leuke prijs. De inschrijfperiode is geopend en loopt tot en met woensdag 24 januari. Aanmelden kan via ascigroningen.nl/lift, zorg er wel voor dat je liftpartner zich ook inschrijft! Voor meer informatie kijk hier.

Lees meer

FIFA toernooi in volle gang

Geplaatst op: 2017-11-16

De poules zijn bepaald en dus kan het FIFA toernooi nu echt beginnen! Voor 31 december 23:59 moeten alle potjes gespeeld zijn. Oefen dus nog zo veel mogelijk en laat je van je beste kant zien! De loting en de poules zijn hier te vinden. Onderaan staan ook de spelregels, succes!

Lees meer

Meld je aan voor het ASCI FIFA-toernooi!

Geplaatst op: 2017-09-04

De inschrijving voor het vierde ASCI FIFA-toernooi is geopend. Twijfel niet en meld je direct aan voor dit spektakel! De inschrijving sluit woensdag 25 oktober om 23:59. Aanmelden kan via de link op jullie mail of Facebook. Inschrijving voor het toernooi is kosteloos!

Lees meer

Boeken bestellen voor het komende studiejaar?

Geplaatst op: 2017-08-29

Heb jij nog geen boeken besteld voor het komende studiejaar? Ook dit heeft jouw favoriete studievereniging een deal gesloten met een boekenhandelaar. Dit jaar is dat: IT Department. Je vindt de website hier

Lees meer

Kandidaatsbestuur 2017-2018 aangekondigd!

Geplaatst op: 2017-06-11

Afgelopen maandag vond de juniborrel plaats. Hier hadden wij het genoegen om onder luid gebrul het kandidaatsbestuur '17 - '18 aan de aanwezigen voor te stellen. 

Met trots presenteren wij kandidaatsbestuur VII:
Younes Moustaghfir - Voorzitter
Merlijn van der Baan - Secretaris
Willem Datema - Penningmeester
Zoë Meinen - Commissaris Intern
Nick van Unen - Commissaris Extern


Lees meer

CompetiCie: Beerpongtoernooi

Geplaatst op: 2017-05-23

Goeiedag leden van ASCI,
Er heeft zich een klein probleem voorgedaan binnen de CompetiCie. En je weet wat ze zeggen... "Probleem'n? Poar neem'n!" Je voelt de bui misschien al hangen, want dadelijk regent het meters bier! Er moet weer gebeerpongd worden. Dus trommel je favoriete pingpongbal-in-beker-slingeraar op en schrijf je samen in voor ASCI's eigen Beerpongtoernooi, georganiseerd door de CompetiCie! Aanmelden moet in tweetallen en kost €5,- per persoon.
Aanmelden kan

Lees meer

Bestuurssollicaties 2017-2018 geopend!

Geplaatst op: 2017-04-18

Lieve ASCI leden,

We hopen voor de mensen die mee op reis waren naar Barcelona dat ze weer een beetje bij zijn gekomen. Vandaag openen namelijk de sollicitaties voor het ASCI bestuur 2017-2018!!

Ja je leest het goed:

De sollicitaties voor het ASCI bestuur 2017-2018 zijn GEOPEND!

Wil jij een geweldig jaar waarin je veel kennis en contact opdoet? Wil je ee...

Lees meer

Het was weer episch ! | LAN Party 2017

Geplaatst op: 2017-04-11

Op 22 maart was het dit jaar weer tijd om te gamen tot in de late uurtjes in plaats van feesten, zoals het een echte ICT-er betaamd. Dit keer mochten we de lokale Buurt- en Speeltuinvereniging “F.E.O.” aan de Gorechtkade onveilig maken. Met 200 gratis consumpties, pils en hamburgers hoefde niemand honger en zeker ook geen dorst te lijden. Voor de mensen onder ons die geen laptop meegenomen hadden of het PC-gamen wel even zat waren, was er dankzij gu...

Lees meer

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Geplaatst op: 2017-03-06

Maandag 23 januari was de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering van ASCI. Het bestuur legde verantwoording af voor het afgelopen halfjaar binnen de vereniging. Hiernaast is er nog een hele hoop gebeurd. De nieuwe website werd onthuld, er werd nieuwe merchandise getoond en verkocht, de statutenwijziging werd goedgekeurd en er werden twee nieuwe moties aangenomen.

Wat betreft de nieuwe merchandise, onder het motto “ASCI HOOG!! Op je hoofd.” heeft ASCI VI met gepaste trots de ASCI sna...

Lees meer


Onze partners


  • Topicus
  • rdw
  • rug
  • axians
  • dataprovider
  • belsimpel
  • Storm Digital
  • Bigshopper
  • klippa