Oud-besturen


ASCI XII (2022-2023)

v.l.n.r.: Carmen Reker (commissaris intern), Ruth Stam (secretaris), Eva Dyadko (voorzitter), Sanne Weering (penningmeester), Korné Venema (commissaris extern)

HET TWAALFDE BESTUUR

Het twaalfde bestuur wordt gevormd door Eva Dyadko (Voorzitter), Ruth Stam (Secretaris), Sanne Weering (Penningmeester), Carmen Reker (Commissaris Intern) en Korné Venema (Commissaris Extern). Dit jaar kon ASCI voor het eerst in twee jaar al haar activiteiten en reizen zonder beperkingen door de coronacrisis organiseren, van de Liftwedstrijd tot aan de reis naar Berlijn. Ook hebben we dit jaar voor het eerst de SkiCie opgericht, die met succes een skireis organiseerde. We hebben ook stappen gezet om ASCI duurzamer te maken en aandacht besteed aan mentale gezondheid. Financieel gezien verliep het zeer goed, met een nieuw sponsorgeldrecord en maandelijkse carrière-activiteiten. Samen hebben we veel georganiseerd en nieuwe herinneringen gemaakt. Wij hebben het volste vertrouwen in een mooie toekomst voor ASCI!


ASCI XI (2021-2022)

v.l.n.r.: Mark Bellmann (commissaris intern), Danique van der Wijk (secretaris), Victor Zwart (voorzitter), Robin Snoek (penningmeester), Michiel Pronk (commissaris extern)
foto door: Loraine Kaan

HET ELFDE BESTUUR

Het elfde bestuur bestaat uit Victor Zwart (Voorzitter), Danique van der Wijk (Secretaris), Robin Snoek (Penningmeester), Mark Bellmann (Commissaris Intern) en Michiel Pronk (Commissaris Extern). Het bestuur heeft na een lange Corona periode samen met de vereniging weer verscheidene ASCI activiteiten mogen oppakken, waaronder de Reis en de Liftwedstrijd. Ook mocht eind dit jaar het Lustrum plaatsvinden waarin we een week lang mochten ASCI's tiende verjaardag mochten vieren! Verder heeft het bestuur de eerste stappen mogen zetten in het verduurzamen van de vereniging door middel van een groene week en zijn we voor het eerst met de bus op reis geweest in plaats van het vliegtuig. ASCI heeft weer een jaar van groei en gezelligheid mogen meemaken!


ASCI X (2020-2021)

v.l.n.r.: Wouter Wielhouwer (commissaris intern), Riemmelth Ruitenbeek (secretaris), Gijs Danoe (voorzitter), Huub Exel (penningmeester), Max Steg (commissaris extern)

HET TIENDE BESTUUR

Het tiende bestuur en tweede lustrumbestuur bestaat uit Gijs Danoe (Voorzitter), Riemmelth Ruitenbeek (Secretaris), Huub Exel (Penningmeester), Wouter Wielhouwer (Commissaris Intern) en Max Steg (Commissaris Extern). Het bestuur heeft goed de vinger aan de pols moeten houden en had de taak om ASCI goed door de coronacrisis te leiden. Veel activiteiten, onder andere het lustrum, moesten worden afgelast en plaatsmaken voor online alternatieven. Maar ondanks corona is er veel veranderd en verbeterd binnen ASCI. Zo is de studiecommissie opgericht, is er een camera aangeschaft en heeft ASCI sinds dit jaar ook een ledensticker. Ook is er een record aan sponsorgeld binnengehaald. Dit alles zorgde ervoor dat ASCI bleef groeien en gezond bleef.


ASCI IX (2019-2020)

v.l.n.r.: Ward Ruitenbeek (commissaris intern), Zhenja Gnezdilov (secretaris), Rolf Daling (voorzitter), Ate Jordaan (penningmeester), Lennart Schepers (commissaris extern)

HET NEGENDE BESTUUR

Het negende bestuur bestaat uit Rolf Daling (Voorzitter), Zhenja Gnezdilov (Secretaris), Ate Jordaan (Penningmeester), Ward Ruitenbeek (Commissaris Intern) en Lennart Schepers (Commissaris Extern). Het bestuur heeft vanaf maart te kampen gehad met het coronavirus. Ondanks de lockdown en het moeten afgelasten van vele activiteiten zoals de buitenlandse reis en de Liftwedstrijd waren er ook positieve dingen. Zo was het sponsordoel ruimschoots gehaald, is er gezorgd voor een vernieuwde website (dank aan de WebCie) en was er een gezond aantal eerstejaars leden. Daarnaast heeft de eerder genoemde pandemie ASCI niet gebroken; er zijn vervangende online activiteiten georganiseerd en de vereniging als geheel blijft sterk.


ASCI VIII (2018-2019)

v.l.n.r.: Dion Theodoridis (commissaris intern), Iris Schepers (secretaris), Lotje Mulder (voorzitter), Elvira Slaghekke (penningmeester), Marieke Weultjes (commissaris extern)

HET ACHTSTE BESTUUR

Het achtste bestuur bestaat uit Lotje Mulder (Voorzitter), Iris Schepers (Secretaris), Elvira Slaghekke (Penningmeester), Dion Theodoridis (Commissaris Intern) en Marieke Weultjes (Commissaris Extern).Vooral op financieel gebied ging het erg goed: er werden maandelijks carrièreactiviteiten georganiseerd en er werd bijna de helft meer sponsorgeld opgehaald dan oorspronkelijk gedacht. Hiernaast lag er focus op het bereiken van aanstaande leden en zette iedereen zijn beste beentje voor op open dagen en meeloopdagen. Dit lijkt geholpen te hebben: ASCI zag voor het eerst in twee jaar weer een flinke toename in het aantal eerstejaarsleden!


ASCI VII (2017-2018)

v.l.n.r.: Nick van Unen (commissaris extern), Merlijn van der Baan (secretaris), Younes Moustaghfir (voorzitter), Willem Datema (penningmeester), Zoë Meinen (commissaris intern)

HET ZEVENDE BESTUUR

Het zevende bestuur bestaat uit Younes Moustaghfir (Voorzitter), Merlijn van der Baan (Secretaris), Willem Datema (Penningmeester), Zoë Meinen (Commissaris Intern) en Nick van Unen (Commissaris Extern). Het bestuur heeft zich dit jaar beziggehouden met het vergroten van het contact met de studie, de financiële zekerheid van de vereniging en daarmee ook de mogelijkheid tot verdere groei van ASCI. Daarnaast heeft ASCI sinds dit jaar eindelijk een bestuurshok, waar hopelijk nog veel besturen gebruik van zullen maken.


ASCI VI (2016-2017)

v.l.n.r.: Roeland Damsma (commissaris extern), Jarik van der Heide (secretaris/commissaris intern), Richard Scholtens (voorzitter), Ruben Brouwers (penningmeester)

HET ZESDE BESTUUR

Het zesde bestuur bestaat uit Richard Scholtens (Voorzitter), Jarik van der Heide (Secretaris en Commissaris Intern), Ruben Brouwers (Penningmeester) en Roeland Damsma (Commissaris Extern). In dit jaar zijn de CompetiCie, CarrièreCie en WebCie geïntroduceerd en heeft het bestuur een bestuursbeurs weten te realiseren voor de komende besturen van ASCI. Daarnaast is een nieuwe website gelanceerd en was het tevens een jaar van tradities, waarbij oude tradities zijn voortgezet en hopelijk nieuwe tradities zijn ontstaan.


ASCI V (2015-2016)

v.l.n.r.: Joost van Eck (commissaris intern), Kamil Zukowski (secretaris), Pauline Schomaker (voorzitter), Leon Graumans (penningmeester), Julius Sytstra (commissaris extern)

HET EERSTE LUSTRUM BESTUUR

Onder het toeziend oog van het vijfde bestuur, werd ASCI dit jaar vijf jaar. Het vijfde bestuur bestaat uit voorzitter Pauline Schomaker, secretaris Kamil Zukowski, penningmeester Leon Graumans, commissaris intern Joost van Eck en commissaris extern Julius Sytstra. Het eerste lustrum werd groots gevierd tijdens een legendarische lustrumweek. Daarnaast staat het jaar in teken van mooie activiteiten, zowel in het binnen- als buitenland. Ondanks opnieuw een jaar van groei, blijft ASCI de leukste en gezelligste studievereniging van Groningen.


ASCI IV (2014-2015)

v.l.n.r.: Tim Kreutz (commissaris extern), Aileen Bus (secretaris), Jelger Kan (voorzitter), Moniek Nieuwenhuis (penningmeester), Tom Bouwhuis (commissaris intern)

HET VIERDE BESTUUR

Het vierde bestuur bestond uit voorzitter Jelger Kan, secretaris en commissaris intern Tom Bouwhuis, penningmeester Moniek Nieuwenhuis en commissaris extern Tim Kreutz. Het is een jaar van groei, een eerste almanak, merchandise, een eerste buitenlandse reis en meer! Want meer is beter!


ASCI III (2013-2014)

v.l.n.r.: Lennart Kloppenburg (secretaris), Maurice Kleine (voorzitter), Bo Blankers (penningmeester)
foto door: Dannydutch

HET DERDE BESTUUR

Het derde bestuur bestaat uit voorzitter Maurice Kleine, secretaris Lennart Kloppenburg en penningmeester Bo Blankers. Het jaar wordt gekenmerkt door een drastische toename in eerstejaars studenten; het jaar begint met maar liefst 48 nieuwe knappe koppen. De vereniging groeit hard en ASCI heeft voor het eerst meer dan honderd leden. Er is een enthousiaste kern en er zijn meer dan twintig leden actief in commissies!


ASCI II (2012-2013)

v.l.n.r.: Mark Doggen (commissaris extern), Robert-Jan Verheggen (secretaris), Hylke Postma (voorzitter), Pieter Nauta (penningmeester)
foto door: Dannydutch

HET TWEEDE BESTUUR

Hylke Postma en Mark Doggen worden gevraagd om plaats te nemen in het tweede bestuur van ASCI. Samen met oprichters Verheggen en Nauta wordt er een ambitieus beleidsplan opgesteld, om de vereniging naar een hoger plan te tillen.


ASCI I (2011-2012)

v.l.n.r.: Pieter Nauta (penningmester), Robert-Jan Verheggen (voorzitter), Yeelen Knegtering (secretaris)
foto door: Dannydutch

HET OPRICHTINGSBESTUUR

De heren Robert-Jan Verheggen en Pieter Nauta, beide vanuit hun vorige opleidingen gewend aan de gezelligheid van een studievereniging, besluiten dat de tijd rijp is om ook Informatiekunde studenten te faciliteren met een studievereniging. Op 21 juli 2011 richtten zij het Academisch Studenten Comité Informatiekunde op, studievereniging ASCI is geboren. Samen met Yeelen Knegtering vormen Verheggen en Nauta tevens het eerste bestuur van de studievereniging.
Onze partners

 • Axians
 • Belsimpel
 • Bigshopper
 • Dataprovider
 • RDW
 • Voys
 • DUO
 • theFactor.e
 • ING
 • Harvest Digital
 • Auditdienst Rijk
 • Bencom
 • Ordina
 • ChipSoft
 • Booking.com